Vacatures

Ben je net afgestudeerd en zoek je werk of wil je een andere baan als Software Engineer? Wij zijn op dit moment opzoek naar een junior software engineer met HBO of WO niveau.
SoftCause biedt je een leuke omgeving met technisch uitdagende projecten. We werken niet met een standaard software stack, maar kiezen de meest geschikte ontwikkelingomgeving uit op basis van het op te lossen probleem. Zo hebben we web projecten in Java met MySQL of PostgreSQL en JavaScript, lichtgewicht projecten met nodeJS en MySQL of CouchDB. Ook hebben iOS en Android projecten in C#(met behulp van Xamarin)

Je zult dus werken op meerdere projecten en met verschillende technieken hoofdzakelijk vanuit onze locatie in Kerk-Avezaath nabij Tiel, maar het kan voorkomen dat je voor een periode op opdracht wordt weggezet bij een klant. De voorkeur gaat uit om deze projecten te managen volgens de scrum of kanban methode.

Wat wij jou kunnen bieden is een markt conform salaris, één op één begeleiding van een senior en direct contact met verschillende enthousiaste klanten uit verschillende disciplines.

Heb je interesse en wil je wat leren? Neem dan contact op met vacature@softcause.nl